wij bouwen compacte websites

Wij ontwikkelen compacte websites die duidelijk en eenvoudig zijn, snel doorzoekbaar met een maximum aan informatie. De bezoeker van de website komt altijd op eerste plaats. Zo min mogelijk scrollbars en het beeld zoveel mogelijk aangepast aan het huidige schermformaat van labtops.

Dus geen ondoorzichtige structuur en ingewikkelde menu's, waardoor de bezoeker van uw website geïrriteerd raakt en snel afhaakt.
De bezoeker wil makkelijk en zonder omhaal de gewenste informatie inzien en daarbij snel kunnen reageren.

Onze websites voldoen verder aan de nieuwste criteria betreffende zoekmachinemarketing.
Onderdeel daarvan is dat juist uw website snel gevonden wordt bij zoekacties op trefwoorden betreffende uw branche in de diverse zoekmachines zoals Google en Ilse en Yahoo.

De klant kan kosten besparen door op onze aanwijzigingen na de ontwikkeling van de website zelf bepaalde acties te ondernemen om 'het snel gevonden worden' te bevorderen.


hiernaast onze laatste websites -> nog in ontwikkeling


www.havano.nl

nog in ontwikkeling - HAVANO, Utrecht, recent opgestart bedrijf in woning- en projectstoffering waar vakmanschap prioriteit heeft. Een traploper leggen is één van de specialiteiten. De feedback voor deze site van cliënt en bezoekers is al uitstekend te noemen !


www.uw-geluk.nl

nog in ontwikkeling - Uw Geluk zorgbemiddeling - toegankelijke en snelle website voor ouderen, senioren en mantelzorgverleners die bemiddeling zoeken bij (tijdelijke) opname, crisissituaties thuis.

klik hier voor toelichting logo en huisstijlontwerp op het blog van studio Care Graphics

(klik op het website-adres voor meer informatie).

e-mail ons : >> klik hier << of bel voor een afspraak telefoon : 030 - 261 59 75

- wij ontwikkelen websites die snel gevonden kunnen worden op zoektermen ! -